zondag 13 juli

Prachtige camping op 3000m, aam het eind van een vallei. Heerlijk gewandeld. Gisteren overvallen door een zware onweersbui met hagel. Er lag ijs op onze Mirakel die overigens zijn beste tijd gehad heeft. De weg naar het dal was bedekt met grote stenen en grondverschuivingen. Ook de higway hier (We tikken dit bericht in Lon Pine) zat dicht vanwege een overstroming. Morgen naar Las Vegas, we weten nog niet of dat via Death Valley kan. Anders een groot stuk omrijden. Vanmorgen een kerkdienst bezocht, Anglicaans, erg kneuterig. Wel representatief voor een  klein stadje in de USA. Daarna een filmmuseum van hier opgenomen Westerns.

We wassen ons iedere morgen op de camping in een zeer koude beek, in ieder geval met stromend water, en erg opfrissend. Kampvuur voor de tent met hout van Bill en zijn hond Didi. We genieten van het basic campinglive. Kunnen geen bonen in blik meer zien.

Gisteren een ree gezien en wellicht een flits van  een beer aan de andere kant van een waterval. Prachtige bergmeren belopen. Drie watervallen zijn dag en  nacht de verzorgers van onze achtergrondmuziek.

Groeten, B&W

Advertenties

  1. Rolieneke

    Hoi Papa en Wil,

    Toch weer een poging om een berichtje achter te laten. Nog een paar dagen en dan hebben jullie weer aardappels en vlees op het menu staan! Als de mirakel aan het eind van zijn latijn is, lekker achter laten in Amerika zou ik zeggen. Hij heeft het dapper volgehouden al die tijd.

    Goede reis terug alvast!

    Rolieneke
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: