Dinsdag 8juli

Nog even een kort bericht. We zitten weer korte tijd achter de computer in de plaatselijke bieb. De tent ingepakt in de auto, op weg naar Yosemite Park. We zijn benieuwd of we na de koelte hier, in de de erge warmte terecht zullen komen. Wat we hier hjoren is dat zo. De autoradio geeft alleen muziek en zeker geen lokale nieuwsberichten waaronder het weer. Er is op de radio een reeks programma’s te horen die rechtstreeks via sateliet ontvangen worden en overal, zelfs op de eenzaamste plaats in de bergen, te ontvangen zijn.

Gistermiddag nog een bezoek gebracht aan de campus van Stanford University. Geweldig om dat alles te zien.

Ik, Wil, was heel blij dat ik gisteren eindelijk cointact had met het thuisfront. Heerlijk om even Mark zijn stem te horen en later op de PC berichten te lezen. Ik heb vooral veel ah erlebnissen, films, muziek, bij iedr ding dat je hier ziet heb je het gevoel het al eens eerder gezien te hebben. Easy rider, de 60-jarenmuziek (een speciale zender voor ieder tijdvak van 10 jaar,  heerlijk!

De ruimte en de leegte van het land geeft je een gevoel van vrijheid. De mensen zijn ook aardiog en behulpzaaam en ge”interesseerd: Where you guys from? horen we vaak. Verder is alles hier groot, zoals de broodjes, burgers, etc.

De hoogtepunten waren tot nu toe het kamperen samen met de kids, de zeeolifanten die in een baai lagen te vervellen en in zee veel geluid maakten, de tochten over de lonely roads, toch ook Las Vegas. De sport natuurlijk en het prachtige uitzicht vanaf de camping, onze tent, hier. Het deed erg aan Omaha Beach denken. Een fantastisch landschap: California is indeed a dream! Het geluid van de zee nemen we mee.

Groeten, God bless you all!

Time is up. BW

Advertenties  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s%d bloggers liken dit: